zijden veldboeket

zijden boeket paars blauw met Suzanne

bad loose academy

zijden boeket voor VW bus

Zijden bloemen

Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik zijden bloemen zou verkopen, had ik je niet geloofd. Totdat ik er meer mee ging werken en erachter kwam hoe mooi zijden bloemen zijn en dat ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Zijden bloemen zijn kunstmatige bloemen die gemaakt zijn van onder andere zijde, polyester, rayon en plastic. Wij verkopen alleen de allerbeste en mooiste zijden bloemen van de hoogste kwaliteit. Zo ben je ervan verzekerd dat je jaren kan genieten van jouw zijden bloemstuk of boeket.

De voordelen van zijden bloemen

Zijden bloemen zijn onderhoudsvriendelijk

Zijden bloemen hebben geen water of zonlicht nodig. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben of geen tijd hebben om voor bloemen te zorgen. Ze blijven altijd mooi en fris en hebben alleen af en toe een stofbeurt nodig. Makkelijk toch?

Zijden bloemen zijn duurzaam

De bloemensector in Nederland erg vervuilend qua CO2 uitstoot. In tegenstelling tot verse bloemen gaan zijden bloemen jaren mee en behouden ze hun kleur en vorm. Dit betekent dat je niet constant nieuwe bloemen hoeft te kopen om je ruimte op te fleuren.

Zijden bloemen zijn veelzijdig

Zijden bloemen en planten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en kunnen worden gebruikt voor verschillende decoratieve doeleinden. Denk hierbij aan een mooi boeket in jouw interieur, het aankleden van een bedrijfsruimte, een bruidsboeket of het aankleden van een trouwlocatie met zijden bloemen.

Zijden bloemen zijn allergievrij

Sommige mensen zijn allergisch voor pollen of andere stoffen die in echte bloemen voorkomen. Met zijden bloemen geniet je nog steeds van de schoonheid van bloemen, maar hoef je je geen zorgen te maken over allergische reacties.

Fleur je kantoor op met zijden bloemen

Wist je al dat bloemen een positief effect hebben op je productiviteit? Dat geldt ook voor zijden bloemen! Uit verschillende onderzoeken blijkt dat (zijden) bloemen bijdragen aan een vermindering van stress en angst, en voor een meer ontspannen en aangename sfeer op de werkvloer. En als er wel eens klanten of cliënten over de vloer komen dan dragen bloemen ook nog bij aan een gastvrije en uitnodigende sfeer. Hierdoor voelen mensen zich meer op hun gemak en krijgen ze een betere indruk van het bedrijf. Ideaal toch? Met ons zijden bloemenabonnement leveren wij elk kwartaal een mooi boeket zijden bloemen, passend bij het seizoen. Zo ziet je kantoor er altijd mooi uit! 

Een zijden bruidsboeket
kan ook

Ga je trouwen en wil je een mooi bruidsboeket die je ook nog eens goed kan bewaren, zonder na de trouwdag nog veel moeite te moeten doen? Dan biedt een zijden bruidsboeket uitkomst!

De bloemen verwelken of verkleuren niet, dus je bruidsboeket ziet er de hele dag perfect uit. Hoewel de aanschaf van een zijden bruidsboeket wel iets duurder is dan een bruidsboeket van verse bloemen, hoef je een zijden bruidsboeket niet te laten prepareren. Dat scheelt ook weer behoorlijk in de kosten en je hebt een mooi aandenken aan jullie mooiste dag!

Zijden bloemen
met bijpassende vaas

Het grote voordeel van het verkopen van zijden bloemen, is dat je de vaas perfect op het boeket kan afstemmen. Dat kan qua kleur, maar zeker ook qua stijl. Wil je persoonlijk advies om een boeket en vaas te vinden die perfect bij jouw interieur en stijl past? Maak dan een afspraak via onderstaande knop.

Daarom kies je voor Florals by Suuz

De hoogste kwaliteit

We werken alleen met de beste leveranciers die door ons zelf zijn getest, waardoor je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit bloemen.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en maken het liefst boeketten op maat die je verwachtingen overtreffen.

Interieur stylist

Dankzij mijn afgeronde opleiding tot interieur stylist krijg je deskundig én gratis advies over welk boeket het beste past bij jouw interieur en stijl.

Passie

Mijn passie voor bloemen zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar nieuwe trends en innovatieve manieren om de mooiste boeketten te maken.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.