Ten eerste
Happy Chic Florals heeft een nieuwe naam gekregen zoals je misschien al wel gezien hebt. Ik was al een jaar aan het bedenken wat ik met mijn bedrijfsnaam wilde. Het paste niet meer bij me en ook niet bij mijn bedrijf.
Na lang nadenken, avonden diep in gedachten, overleg met allerlei mensen, bedrijven en zelfs de kassajuffrouw kwam ik pas ineens op de nieuwe naam: Florals by Suuz.
Ik wilde er een stukje persoonlijkheid in stoppen maar ook duidelijk laten zien dat het om bloemen gaat. Dat miste Happy Chic altijd. Vandaar de toevoeging ‘’florals’’ erachter.
En daar was ineens mijn nieuwe bedrijfsnaam geboren! Er is een nieuw logo gekomen wat gemaakt is door Lizzy Rombout. Zij is grafisch vormgever en heeft al diverse dingen voor mij gemaakt.
Afgelopen vrijdag ging mijn nieuwe naam online en wat heb ik veel leuke reacties gekregen! Ontzettend blij met deze keuze. En net als bij alles wat nieuw is, ik moet er ook nog wel aan wennen haha. Ben al verschillende keren begonnen met Happ…. Oh nee, Florals by Suuz!
De naam van de website is intussen ook aangepast en volgens mij zijn alle Happy Chic woorden eruit. Mocht je er nog 1 tegenkomen? Laat het me vooral weten!

En dan het tweede leuke nieuws!
Ik heb sinds afgelopen vrijdag een webshop in zijden bloemen! En echt, als je me een jaar terug gezegd had dat ik nu een webshop zou hebben in zijden bloemen dan had ik je echt no way geloofd! En als je me dan ook nog had verteld dat ik die zelf gebouwd had dan had ik je denk ik uitgelachen Maar ik vind het nu zo ontzettend leuk om gewoon mijn eigen online shop te hebben!
Ik heb er voor nu een collectie in gezet die je in verschillende maten kunt bestellen. Maar er komen de aankomende tijd veel creaties bij die ik natuurlijk allemaal ga delen met je. Enorm veel zin in om hier een succes van te maken. Iets met manifesteren en doelen maar dat er doelen zijn dat is heel duidelijk voor me. Heb je al een kijkje genomen in mijn shop? Zou ik super leuk vinden! Je kunt ook een berichtje achter laten als je dat leuk vind. En ik heb het expres zo gemaakt dat je me gemakkelijk via de mail, Whatsapp of ouderwets bellen gewoon kunt bereiken! Je kunt mijn shop bekijken via het menu of via www.floralsbysuuz.shop

Oh trouwens nog iets leuks, het aankomend jaar vind je me gewoon 6x in de Veenendaal Totaal! Zo leuk ook. De eerste keer is over 1 week met een heel tof stukje waar ik iets vertel over Florals by Suuz en wat ik allemaal doe. Dus hou die brievenbus in de gaten en niet weggooien he! haha

 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.