Weddings

Bruids
bloemen

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie zijn misschien jullie mooiste dag al aan het plannen en natuurlijk horen daar ook de mooiste bloemen. Iets waar ik jullie met liefde mee ga helpen.
Ik neem jullie met liefde mee in alle mogelijkheden en ga graag met jullie kijken hoe we jullie dag zo mooi mogelijk kunnen aankleden met de mooiste bloemen. 

Ik werk met een startbedrag van € 950,- voor het aankleden van jullie locatie. Denk dan aan een bloemen bij jullie ceremonie, iets moois voor bij het diner maar natuurlijk ook je bruidsboeket. Ik werk graag duurzaam en zal dan ook zeker met jullie kijken hoe we jullie bloemen zo veel mogelijk kunnen inzetten zodat je er maximaal van kunt genieten.
Wil je meer zien van mijn werk? Check dan mijn portfolio hieronder. 

WERKWIJZE & AFSPRAAK MAKEN

Hoe werkt het?

Je kan eenvoudig een afspraak inplannen om persoonlijk met mij jullie wensen volledig te kunnen samenstellen.

Voor het maken van de afspraak heb ik een vragenlijst voor jullie, om vooraf al de nodige voorbereiding te doen, en jullie snel een passende offerte kan geven.

Daarna plan je zelf een afspraak in via mijn Afspraken agenda, wanner het jullie het allerbeste uitkomt.

Afspraak

Bij onze ontmoeting bespreken we alles voor jullie maatwerk bloemenwensen. Door het vooraf invullen van de vragenlijst kan ik al voorbereidend werk doen hiervoor.

Hierna start ik de voorbereidingen en op jullie trouwdag zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd!

Jullie dag gergeld

Een volledig verzorgd bruidsbloemenwerk begint met een starttarief van €950,00

Tijdens de afspraak streef ik ernaar een volledig overzicht te kunnen bieden voor de totale kosten.

(afhankelijk van de wensen, locatie e.d. kan dit uiteraard volledig in samenspraak worden samensgesteld)

Tips voor jullie bruiloft

Ik heb een aantal gratis tips voor jullie bruiloft die je alvast mee kunt nemen als je na gaat denken over de bloemen. 

 

 * Blijf dicht bij jezelf als je een keuze gaat maken voor de kleuren en de stijl. Die ene bruiloft in die nude kleuren was prachtig maar hebben jullie thuis juist een heel kleurrijk interieur of word je heel blij van een mooi veldboeket? Misschien is dat dan juist waar je voor zou kunnen gaan! Want hoe leuk is als de gasten jullie herkennen in de bloemen.

* Kijk samen met de bloemist hoe je de bloemen op meerdere momenten in kunt zetten. Vaak zijn bloemen met een kleine aanpassing wel 3 of zelfs 4x in te zetten op jullie dag. Want zeg nou zelf, het is toch zonde als dit maar voor 1 moment mooi is!

* Investeer liever in een eyecatcher op jullie bruiloft dan in corsages. 
Dat klinkt misschien wat gek uit mijn mond maar als ik mijn mening mag geven dan heb je veel meer beleving van een tof bloemstuk, een grote backdrop of een bloemenwolk. En zeker als het een item is wat je of de hele dag ziet, of iets wat je kunt verplaatsen. Denk er daarom goed over na.

Reviews

Lieve Suzanne, Via jouw samenwerking met Parkhotel Hugo de Vries zijn we met elkaar in contact gekomen. De foto's die we van de locatie hebben gezien met jouw creaties spraken ons erg aan. We vonden het prettig om met jou kennis te maken en te bespreken wat voor ideeën wij hadden bij de bruiloft, je dacht goed mee en gaf een geruststellend gevoel dat je met onze ideeën aan de slag zou gaan. Wij hadden daar geen verstand van dus vonden het fijn om te weten dat jij daar iets moois van zou maken waardoor we dit voor onze bruiloft los konden laten. Bedankt voor de manier waarop je de aanwezigheid van mijn zus, die we deze dag en de rest van ons leven moeten missen, hebt verwerkt in het boeket. We zijn heel erg tevreden met het unieke boeket, de backdrop en alle andere decoratie die van onze bruiloft een prachtig geheel hebben gemaakt! Groetjes, Colin & Elaine
colin van der Bijl
colin van der Bijl
2023-05-21
Suzanne heeft voor onze bruiloft al het bloemwerk verzorgd en alles was prachtig. Eerst een heel fijn gesprek met haar gehad waarin alles uitgebreid is besproken. Onze trouwkaart was onze inspiratie en dit was in alles terug te zien, Suzanne heeft onze wensen mooi verwerkt in alles. Daarnaast samen besproken om een bruidsboeket van zijden bloemen te maken en hier meerdere keren contact over gehad wat ik erg prettig vond. Het uiteindelijke resultaat was nog zo veel mooier dan gedacht. Doordat Suzanne al het bloemwerk heeft verzorgd klopte alles en was het een compleet plaatje. Wij zullen Suzanne zeker aan andere mensen aanbevelen! Dank je wel voor je mooie werk!
Sanne Hensen
Sanne Hensen
2023-04-13
Suzanne was erg enthousiast, dacht goed mee en snapte ons direct! Echt een topper!
Evita van Driesten
Evita van Driesten
2023-04-13
Suzanne heeft ons ontzettend goed geholpen met het aankleden van onze nieuwe praktijk. Zowel in de wachtkamer, aan de receptie en in de gangen heeft zij prachtige zijde stukken in vazen en mooie frisse planten in potten geplaatst. We krijgen bijna dagelijks complimenten over de mooie bloemen-styling! Het past perfect bij de inrichting en blijft ontzettend mooi.
Willeke Jansen
Willeke Jansen
2022-12-01
Suzanne was bij onze trouwlocatie betrokken bij de bloemen en aankleding. Via onze locatie zijn wij dan ook met haar in contact gekomen. Haar werk sprak ons direct heel erg aan. We hebben een ontzettend fijn gesprek gehad met Suzanne, en zij heeft ons super geholpen met het uitzoeken en samenstellen van het bruidsboeket, de corsages en het bruidstuk op de auto! Het boeket, autostuk en corsages waren echt prachtig! Daarnaast was de locatie ook echt ontzettend mooi aangekleed met bloemen! Super toffe kleuren combinatie. We zijn ontzettend enthousiast over de super fijne contactmomenten en het super toffe eindresultaat! Zeker een aanrader voor iedereen!
Lusanne Verschuur
Lusanne Verschuur
2022-11-18
Een hele leuke enthousiaste jonge vrouw, die goed weet wat je bedoelt en iets wil bestellen en dat ook maakt. Ze heeft een heel goed gevoel voor wat mensen willen. Ze maakt prachtige dingen. Een echte aanrader!!!
Fenny Hulstein
Fenny Hulstein
2022-11-16
Tijdens onze zoektocht naar een leverancier voor de bloemen voor onze bruiloft kwamen wij terecht op de website van Happy Chic. Het kleurrijke bloemwerk van Suzanne sprak ons gelijk erg aan! Communicatie en informatievoorziening is via alle denkbare manieren (brochure, vragenlijst, kennismakingsgesprek, mail, telefonisch en app) goed, persoonlijk en prettig. Suzanne is een fijn en vriendelijk persoon met een enorme passie voor bloemen! Zij kon ons goed informeren en adviseren met betrekking tot de mogelijkheden, bloemsoorten en prijzen. Onze wensen en inspiratie heeft ze uiteindelijk mooi vertaald naar al het bloemwerk (bruidsboeket, corsages, bloemen voor op de taart, tafelboeketjes en groot bloemstuk). Wij hebben genoten van alle bijzondere en kleurrijke bloemen; een aanrader!
Geert & Patricia
Geert & Patricia
2022-08-05
Suzanne heeft op 20 mei onze bloemen voor de bruiloft verzorgd. Een aantal weken voorafgaande de bruiloft hebben we samen doorgenomen wat we precies wilden en kwam ze zelf ook met ideeën. Super fijn! Mijn boeket was prachtig en voor onze twee dochters had ze deze in het klein gemaakt. Verder heeft ze ook de bloemen op de locatie en bij mijn ouders thuis waar ik opgehaald werd geregeld. Het klopte allemaal. Precies wat wij wilden. Qua kleur, qua soorten bloemen. Echt helemaal geweldig! Suzanne is iemand met passie voor haar vak en dat zie je echt terug in wat ze maakt. Ik kan haar echt iedereen aanraden. Topper!!!
Liquinda De Quay
Liquinda De Quay
2022-06-08
Suzanne heeft voor onze bruiloft mijn bruidsboeket gemaakt en alle bloemen aankleding gedaan in samenwerking met onze trouwlocatie en wat zag het er fantastisch uit! Het boeket was telefonisch en via de mail besproken maar was precies wat ik mooi vond. De aankleding was prachtig, Suzanne heeft echt passie voor bloemen en oog voor detail en dat zie je in alles terug. Genoten van onze dag, dankjewel!
Willemijn Post
Willemijn Post
2022-05-23
Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.