Weddings

Bruids
bloemen

Wil je jullie bruidsbloemen van top tot teen geregeld? Van het bruidsboeket tot een complete locatiestyling. Florals by Suuz verzorgt het met liefde en passie. Denk aan een backdrop voor bij de ceremonie of een bloempilaar als eyecatcher. Bloementuintjes in het looppad of een indrukwekkende flowercloud boven de dinertafels. Jullie wensen staan centraal bij mij en ik zet het om in prachtig bloemwerk.
Vintage-, strand-, industrial, Outdoor-, weddings? Droogbloemen of verse bloemen of een combinatie van beiden? Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Ik gebruik de allerbeste kwaliteit en de mooiste bloemen en maak hier een beleving van om naar te kijken!

Ik werk met een startbedrag van € 750,- voor het aankleden van jullie locatie. Denk dan aan een backdrop, flowercloud of bijvoorbeeld gangpadaankleding tijdens de ceremonie. Indien gewenst met stylisten en andere leveranciers. The sky is the limit en ik denk graag met jullie mee!

Pakketten

Small

Medium

Large

Parkhotel Hugo de Vries Lunteren

Speciaal voor de bruidsparen bij Parkhotel Hugo de Vries heb ik een enorm leuke aanvulling op de stylingafspraken die zijn gemaakt. Want hoe leuk is het als het bruidsboeket, corsages en bijvoorbeeld autobloemstuk ook matchen met de styling op locatie. Een compleet plaatje op jullie dag!
Ik verzorg ook in 2023 de bruiloften en voorzie deze van mooi bloemwerk in de sfeer die jullie wensen.
Voor meer info neem zeker even contact op via het contactformulier.

Goed om te weten: De stylingafspraken worden gemaakt met Parkhotel Hugo de Vries. Voor wensen wat betreft overige bruidsbloemen gaat dit via Florals by Suuz.  Check ook mijn Facebook en Instagram want daar zie je diverse bruiloften terug.

“Beste Suzanne, Het was een hele bijzondere, emotionele en onvergetelijke dag! Dank je wel voor de prachtige bloemen! Dit heeft de dag voor ons echt als een plaatje gemaakt. We hebben prachtige foto’s met de bloemen.

Ricky & Murielle

“Op 2 juli 2021 zijn wij getrouwd en daarvoor heeft Suzanne alle bloemen geregeld. Van een kleine corsage tot een enorme backdrop. De communicatie met Suzanne is vanaf het begin af aan helder en warm. Ze heeft een enorme passie voor bloemen en dat merk je. Van te voren aangegeven want onze wensen en verwachtingen waren en daar heeft ze enorm aan voldaan!
Ze heeft echt een enorme sfeer weten neer te zetten door haar bloemen. Alles was goed geregeld en op tijd klaar. Een hele prestatie: Suzanne, bedankt!”

Simone & Robin

“Mega fijne ervaring gehad met Happy Chic. Een week van tevoren Suzanne benaderd. Ze zag gelijk mogelijkheden. Communicatie liep ontzettend fijn en vlot. Ze begreep precies wat wij wilde hebben, De bloemstukken prachtig. En dit alles binnen een week georganiseerd. Alleen maar complimenten van onze kant. Suzanne ontzettend bedankt voor alles!”

Dianne Bos-van Vlastuin

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.