Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog schreef. Intussen is er flink wat veranderd en wil ik dat graag vertellen!
In november had ik een leuke styled shoot bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Dat is een mooie trouwlocatie.
Even wat info over een styled shoot want misschien denk je wel, een styled shoot? Wat is dat precies..
Een shoot is eigenlijk de kans als ondernemer/bedrijf om je product goed te kunnen laten zien. Je doet dit vaak met meerdere ondernemers en zet eigenlijk een bruiloft in scene. Ellen, de eigenaresse en ik kwamen in gesprek en waar het begon met een plek voor  een nieuw atelier zagen we al snel een leuke samenwerking voor ons. Zij had namelijk een bovenverdieping waar ze nog een bestemming voor zocht en in combinatie met mijn passie voor bruiloften was 1+1 al snel 2:)

Sinds februari ben ik verhuisd van mijn studio in Veenendaal naar deze mooie locatie in Lunteren.
Ik verzorg hier meerdere bruiloften per week vanaf april tot ongeveer oktober/november voor hun. Super leuk allemaal!
Daarnaast heb ik natuurlijk ook mijn eigen bruiloften staan en de bestellingen op maat. Veel met droogbloemen zoals boeketten of kransen.
Vorige week is de eerste groep vrouwen een workshop komen volgen. Ze hadden dit geregeld voor hun vriendin die gaat trouwen. Super gezellig en ik heb hier meer dan genoeg ruimte voor. Er is ongeveer ruimte voor 30 personen dus mocht je eens een workshop willen volgen, neem dan gerust contact op.

Vind je het leuk om meer te zien van Parkhotel Hugo de Vries? check dan https://www.hugodevries.nl/

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.