Mijn eerste blog als fulltime florist! Hoe leuk is dit!
Altijd was Happy Chic erbij, naast een andere baan en nooit prio nummer 1 omdat ik er niet mijn hoofdinkomen uit haalde. Wel zijn de bloemen altijd prio nummer 1 geweest in mijn hoofd omdat ik nou eenmaal echt een bloemengek ben en ook de afgelopen jaren super blij werd van elke bruiloft of workshop die ik mocht verzorgen! Maar vanaf 1 oktober is dat dus anders! Mijn werk is Happy Chic Florals en hoe leuk is het dat ik mijn passie de hele week mag uitvoeren!
Ik vond het best een hele stap om mijn veilige inkomen te verruilen voor mijn eigen bedrijf en ervoor te zorgen dat ik mijn eigen inkomen ga generen. Ik leer mezelf op een andere manier kennen, een soort faalangst borrelt er in me, toch die bekende beren op de weg waarvan ik dacht dat ik dat niet in me had.. maar gelukkig ook passie en met heel veel plezier mijn werk uitvoeren! Volop willen gaan voor mijn eigen bedrijf en het precies zo creëren zoals ik zelf wil dat het eruit komt te zien. Ik ben bezig met shoots, met bruiloften voor volgend jaar, met mijn vernieuwde website, met Instagram en jawel, Tiktok! En ik kan je vertellen, ik vind het allemaal leuk!
De aankomende tijd ga ik je nog verder meenemen in mijn hersenspinsels. In de vooruitgang van Happy Chic Florals, dat woordje Florals is trouwens een kleine toevoeging wat iets duidelijker maakt dat het om bloemen gaat en niet om bijvoorbeeld fashion. Ik ga in deze blogs leuke tips&tricks delen. Je op de hoogte brengen van de nieuwste trends en hoe je bijvoorbeeld een boeket schikt. Het komt allemaal voorbij! Ik hoop dat je het leuk vond om dit te lezen, tot een volgende keer!

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.