About

Wie is Florals by Suuz?

Dit ben ik, Suzanne samen mijn Rob. In 2019 zijn wij in onze eigen achtertuin getrouwd. We hadden het helemaal omgebouwd tot een geweldige trouwlocatie met een heerlijke pizzabakker in de voortuin die al onze gasten met de lekkerste pizza’s verraste.

Verder ben ik gek op interieur, je wilt niet weten hoeveel kleuren onze muren hebben gehad haha! Onlangs hebben we een verbouwing achter de rug en kan ik me helemaal uitleven op ons klassiek/retro interieur, zo leuk!

Ik ben gek op lekker eten, amberblokjes, veldboeketten, je hart volgen, wijntjes drinken, tuinieren, roze koeken en zure snoepjes!
En als je vraagt waar ik niet van hou dan zeg ik vrouwen die elkaar niet steunen, een half leeg glas, treuzelende peuters en doe maar normaal dan doe je al gek genoeg!

In 2018 ben ik moeder geworden van  Fleur. Ze is een mini versie van mij en ik herken zo ongelofelijk veel in haar van mijzelf. Ik hoor mezelf ook regelmatig praten als zij weer iets zegt. ”Ik tel tot 3 mam!” Echt te grappig!

Als ze vrij is gaat ze graag met me mee naar mijn werk. Ik kan haar ook gerust mee nemen want ze weet heel goed wanneer ze even stil moet zijn. Maar over het algemeen ben ik toch vaak zelf op pad en kan zij gewoon lekker spelen.

 

In 2020 ben ik mama van Diek geworden. Een mega ondernemende kleine man die met 8 maanden al stond en die precies weet wat hij wil maar ook wat hij niet wil. Ik hou mijn hart vast voor wat we allemaal nog gaan beleven met hem maar ik leer nu al zo veel van deze kleine man! Hij is echt te grappig en super bijdehand. Weet precies wat hij wil en zal ook niet stoppen voordat ie het voor elkaar heeft.

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.